De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Vrouwe justitia staat met haar weegschaal en zwaard op een groen bureau.

Online cursus Actualiteiten strafrecht met mr. Sylvia Taalman (3 PO)

Aan de hand van de meest recente jurisprudentie word je bijgepraat over de diverse leerstukken in het materiële en formele strafrecht, over onderwerpen zoals medeplegen, diverse bijzondere delicten en schulduitsluitingsgronden, dwangmiddelen, bewijs etc. Daarbij zal het met name gaan om recente rechtspraak van de Hoge Raad. Daarnaast wordt aandacht besteed aan recent in werking getreden wetgeving die voor de dagelijkse rechtspraktijk van belang is. De cursus is opgenomen in 2021.

Pagina 63 tot en met 87 van het cursusmateriaal is bonusmateriaal en wordt niet getoond in deze videotutorial.

Voor wie?
Ben jij strafrecht advocaat of werkzaam als juridisch medewerker binnen het strafrecht? Met deze cursus strafrecht heb jij jouw kennis weer aangescherpt. Als advocaat behaal je met deze juridische cursus 3 PO-punten in het kader van de permanente opleiding advocatuur van de NOvA.

 Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!