De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Processtukken zitten in een map die vast wordt gehouden door een vrouw.

Online cursus Processtukken schrijven: methoden en technieken 2021

Hoewel het schrijven van processtukken de kernactiviteit van de procesadvocaat is, zijn er nauwelijks beschouwingen of trainingen die inzicht bieden in de vraag hoe een processtuk optimaal wordt ingericht. Deze cursus beoogt in die leemte te voorzien. De methoden en technieken van het schrijven van processtukken worden in kaart gebracht en aan de hand van praktische oefeningen en een geanonimiseerd procesdossier inzichtelijk gemaakt. De cursus is opgenomen in 2021. 

Voor wie?
Ben jij werkzaam binnen het verbintenissenrecht als advocaat of juridische professional? Dankzij het volgen van een cursus processtukken schrijven: methoden en technieken kun jij jouw kennis aanscherpen. Volg je deze cursus verbintenissenrecht? Dan ontvang je ook gelijk 3 PO-punten, omdat wij door de NOvA erkend zijn als beroepsopleider voor de advocatuur. 

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!