De cursusaanbieder voor
de juridische professional

De cursusaanbieder voor de juridisch professional

  • Klassikale en online cursussen gericht op de advocatuur
  • Onze online cursussen kan je per direct bekijken
  • Of onbeperkt PO-punten halen met ons online abonnement
  • Bevlogen docenten die er een pragmatische invalshoek aan de cursussen geven

Cursussen uitgelicht

Maak kennis met onze docenten

Onze cursussen worden gegeven door bevlogen specialisten. De cursussen zijn ook lekker pragmatisch: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische info waar je écht iets aan hebt. En, last but not least: ze zijn actueel. Belangrijke recente rechterlijke uitspraken worden uitgelegd door bekwame docenten.

Bekijk alle docenten

Online abonnement

  • 12 maanden lang
  • Onbeperkt toegang tot ons on demand aanbod
  • Jij bepaalt wanneer je kijkt en hoelang je kijkt
  • Nu slechts € 750,-
Inschrijven

Over MR. in opleidingen

Bij MR. in opleidingen ligt het cursusniveau hoog. De docenten zijn bevlogen specialisten. Op academisch niveau, pragmatisch en vol enthousiasme delen zij hun kennis over de laatste ontwikkelingen in jouw rechtsgebied.

Tips zijn altijd welkom bij MR. in opleidingen. Wil je nog meer voor ons betekenen? Dan kan! Samen met een selecte groep advocaten ontwikkelen wij nieuwe cursussen met interessante invalshoeken en onderwerpen. Doe je mee?

MR. in opleidingen staat voor

Pragmatisch

Onze cursussen zijn lekker pragmatisch: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische info waar je écht iets aan hebt. En ze zijn actueel. Belangrijke recente uitspraken en ontwikkelingen worden uitgelegd door bekwame docenten.

Lokaal en online

Wij organiseren zowel klassikale als online cursussen. De klassikale cursussen worden lokaal gegeven, van noord tot zuid en van west tot oost. Toch een specifieke cursus te ver weg? Laat het ons weten, dan zoeken we een plek bij jou in de buurt.

Enthousiaste docenten

Onze docenten zijn gerenommeerde professionals uit de Nederlandse juridische wetenschap en praktijk. Zij bezitten actuele en relevante kennis van het betreffende onderwerp en rechtsgebied.

Ruime keuze

Met ons ruime aanbod van 100+ actuele en praktijkgerichte online cursussen zit er altijd wel een cursus bij voor jou. In een paar uur ben jij helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen en jurisprudentie binnen jouw rechtsgebied.

Aantrekkelijk geprijsd

Kwaliteit staat bij ons voorop! Maar wij zijn van mening dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom zijn zowel onze klassikale als online cursussen aantrekkelijk geprijsd. Zo kan je bij ons al NOvA PO-punten halen voor slecht € 50,- per punt.

Erkende cursusaanbieder

MR. in opleidingen is zowel voor klassikale als online cursussen een door de NOvA erkende cursusaanbieder. Hierdoor haal je bij ons gegarandeerde PO-punten. Wel zo fijn.