De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Algemene praktijk

Zoek jij een cursus algemene praktijk? MR. in opleidingen biedt naast de cursus algemene praktijk nog vele andere cursussen aan. Deze cursussen kun je zowel online als klassikaal volgen. Blijf up-to-date met de cursus algemene praktijk en behaal je PO-punten bij MR. in opleidingen.

1 cursus pagina 1 van 1

Filters: Algemene praktijk
Kapotgeslagen autoruit 6 uur Online deelname mogelijk

Schadeberekening en schadevergoeding

November 18, 2024, 10:00 AM - 05:30 PM

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
6 NOvA PO
Algemene praktijk
Letselschaderecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Luuk Reurich € 375.00

Van ethiek in de advocatuur tot aan de WWFT

De algemene praktijk, het is officieel geen rechtsgebied, maar een aanduiding dat een advocaat niet gespecialiseerd is in slechts één rechtsgebied. Volg je als advocaat of jurist de cursus algemene praktijk, dan toon je aan dat je ook andere bijkomende zaken kan behandelen betreft geschillen en aangelegenheden die meer van algemene aard zijn. MR. in opleidingen biedt de cursus de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, afgekort WWFT aan. Advocaten zijn verplicht volgens de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT) om bij bepaalde aangewezen diensten de cliënt te identificeren, te verifiëren en in het kader van die dienstverlening verrichte of voorgenomen ongebruikelijke transacties te melden. Naast deze online cursus WWFT kun je bij ons ook de cursus ethiek en advocatuur volgen. De kernwaarden van de advocatuur zijn alweer enkele jaren in de Advocatenwet opgenomen. De kernwaarden partijdigheid, onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid, integriteit en deskundigheid staan hierbij centraal. Ook staat er beschreven dat advocaten er een aspiratief moraal op na moeten houden. Komen deze kernwoorden je wel bekend voor, maar wil je hier meer algemene kennis over vergaren of meer verdieping in? Dan is de cursus Ethiek in de advocatuur echt iets voor jou. De deskundige docenten die de cursus algemene praktijk verzorgen hebben een breed scala aan ervaring, kennis en expertise op het gebied van de algemene praktijk. 

Cursus algemene praktijk voor advocaten en juristen 

Als advocaat of jurist wil je aan kunnen tonen dat je naast jouw rechtsgebied ook andere bijkomende zaken kan behandelen. Wil je als advocaat of jurist meer leren op het gebied van ethische theorieën, zodat je deze kunt toepassen in de praktijk? En wil je meer richting kunnen geven aan ethische dilemma’s? Met de praktijkgerichte cursus ethiek en advocatuur krijg je pragmatische handvaten om de geleerde theorie toe te kunnen passen in de praktijk. Naast de kernwaarden die vallen onder ethiek en advocatuur, worden ook alle actualiteiten evenals casussen uit de eigen praktijk behandeld. De cursus WWFT zal je op de hoogte brengen van alle actualiteiten en ontwikkelingen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, aan de hand van het recentelijk geïntroduceerde 10-stappenplan. Met de cursussen algemene praktijk blijft je kennis actueel. Wil je naast een cursus algemene praktijk nog andere juridische cursussen volgen? MR. in opleiding biedt een ruim aanbod aan, waardoor de geschikte cursus er altijd bij zit!

Behaal jouw PO punten

Als advocaat is het noodzakelijk dat je kennis actueel blijft. Maar hiernaast moet je ook nog bij een officiële onderwijsinstelling je PO-punten behalen. De NOvA heeft MR. in opleidingen erkend als officiële aanbieder van beroepsopleidingen voor advocaten. Door ons ruime aanbod juridische cursussen haal je tijdig al je opleidingspunten en om het je nog gemakkelijker te maken, bieden wij je een abonnement aan. Hiermee verkrijg je onbeperkt toegang tot alle online cursussen, zoals videotutorials en webinars. Met het online abonnement verkrijg je niet alleen toegang tot de cursus algemene praktijk maar tot alle online cursussen, in elk rechtsgebied. Je PO-punten behaal je dus op een eenvoudige manier, gewoon achter je eigen pc.

Cursus algemene praktijk, online of klassikaal

Webinars, videotutorials en andere online cursussen hebben hun nut de afgelopen maanden wel bewezen. Maar ook vóór de corona-maanden behoorde MR. in opleidingen al tot de top. We bieden een ruim aanbod cursussen aan voor de juridische professional. Of je nou werkzaam bent als advocaat, jurist, notaris of juridisch medewerker, door het brede aanbod online cursussen blijft je kennis altijd actueel en verkrijg je meer diepgang tijdens een van de vele online cursussen. Naast het ruime aanbod online cursussen, is het volgen van een klassikale cursus ook mogelijk. Het voordeel van klassikale cursussen is dat je samenkomt met vakgenoten, zodat je met hen over verschillende onderwerpen kunt discussiëren en ervaring en kennis kunt uitwisselen. Dit is het ideale moment om met beroepsgenoten de laatste ontwikkelingen en actualiteiten over de algemene praktijk te bespreken. MR. in opleidingen verzorgt klassikale juridische cursussen in diverse plaatsen, zoals Arnhem, Amsterdam (Schiphol), Eindhoven en in de directe omgeving van Rotterdam en Utrecht. Ook komen we graag naar je toe voor een kantoorcursus. Bekijk ons ruime aanbod en neem contact op voor de mogelijkheden van een incompany cursus of training.

Onbeperkt toegang tot alle juridische cursussen

Wil je naast onze cursus algemene praktijk nog andere online cursussen volgen? Met ons abonnement heb je toegang tot alle online juridische cursussen die worden aangeboden. Je hebt onbeperkt toegang tot alle online cursussen in elk rechtsgebied, op welk moment dan ook. De online cursussen zijn op elk device te volgen, zodat je deze kunt openen op zowel mobiel als desktop. Je bekijkt de cursus dus waar en wanneer jij wilt, ideaal toch? Ons aanbod online cursussen wordt continu geactualiseerd en het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe cursussen. Het abonnement is dus een snelle, gemakkelijke en efficiënte manier om op de hoogte te blijven en om al je PO-punten te behalen voor een betaalbare prijs. Je hebt namelijk 12 maanden toegang tot het gehele online cursusaanbod voor slechts €750,-.

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus algemene praktijk er niet bij, of wil je meer punten behalen op een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan juridische cursussen algemene praktijk, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!