De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Ambtenarenrecht

Zoek jij een cursus ambtenarenrecht, online verzorgd? Wij bieden een kwalitatief aanbod aan ambtenarenrecht trainingen, zodat jij altijd up-to-date bent binnen jouw vakgebied. Wil jij meer informatie vergaren op het gebied van de rechten en plichten voor niet-genormaliseerde ambtenaren? Start dan een cursus bij MR. in opleidingen, zodat je daarbij ook nog eens jouw PO-punten behaalt!

1 cursus pagina 1 van 1

Filters: Ambtenarenrecht
1 uur

Online basiscursus WOO (Wet Open Overheid)

Direct beschikbaar
online
1 NOvA PO
Opgenomen: May 8, 2023
Ambtenarenrecht
Bestuursrecht
50.00
Docent Kevin Ramakers bij MR. in opleidingen
Kevin Ramakers € 50.00

Ambtenarenrecht als aparte tak tussen bestuursrecht en arbeidsrecht.

Niet-genormaliseerde ambtenaren hebben verschillende rechten en plichten die we samenvatten in het ambtenarenrecht. Dit rechtsgebied valt nauw samen met het bestuursrecht en arbeidsrecht maar is echt een aparte tak met zijn eigen regels. Het aanstellen van niet-normaliseerde ambtenaren, zoals politieambtenaren en defensieambtenaren, verloopt volgens het Besluit Algemene Rechtspositie Politie (BARP) en de Algemeen Militair Ambtenarenreglement (AMAR). Via het ambtenarenrecht worden besluiten genomen voor diezelfde groep ambtenaren en daarom is het belangrijk om jouw kennis hierover actueel te houden. Met een erkende cursus ambtenarenrecht kunnen onze bevlogen en vakbekwame docenten jouw kennis hierover verrijken, zodat jouw competenties aansluiten bij de laatste ontwikkelingen binnen het ambtenarenrecht.

Cursus ambtenarenrecht voor de juridische professional

Ben je advocaat binnen het ambtenarenrecht? Of ben je dagelijks in aanraking met de rechten en plichten rondom politieke ambtsdragers, leden van de Hoge colleges van de Staat, de rechtelijke macht, defensieambtenaren, politieambtenaren, notarissen of gerechtsdeurwaarders? Als je werkzaam bent als advocaat, jurist, beleidsadviseur, secretarieel medewerker of juridische professional binnen het ambtenarenecht, dan is het belangrijk om jezelf te blijven verdiepen in je vakgebied door middel van een klassikale of online cursus. Naast het huidige aanbod, willen we ervoor zorgen dat het assortiment aansluit bij jouw behoefte als beroepsspeler binnen het ambtenarenrecht. Laat het ons dus gerust weten als je speciale wensen of verzoeken hebt voor (onderwerpen in) een cursus ambtenarenrecht. Wie weet zie je jouw suggestie binnenkort terugkomen bij MR. in opleidingen!

Behaal jouw PO punten 

Als advocaat binnen het ambtenarenrecht heb je niet alleen kennis nodig, maar ben je ook verplicht om je jaarlijkse PO-punten te behalen bij een officieel erkend leerinstituut. Omdat de NOvA ons erkend heeft als beroepsopleider voor advocaten, kun je bij MR. in opleidingen jouw PO-punten behalen door het volgen van onze klassikale cursussen, online cursussen, webinars of nog makkelijker: dankzij ons online abonnement. Uiteraard zijn wij meester in het verzorgen van cursussen ambtenarenrecht maar met het online abonnement krijg je zelfs toegang tot alle online cursussen en webinars binnen alle rechtsgebieden. Leren kan wanneer dat jou uitkomt en je behaalt je PO-punten gewoon van achter je eigen computer.

Online of klassikale cursus ambtenarenrecht

Nog vóórdat de samenleving overstapte naar een online maatschappij dankzij alle coronamaatregelen, hebben wij al bewezen dat online cursussen kwalitatief en efficiënt kunnen zijn! Naast een cursus ambtenarenrecht, bieden wij een breed aanbod aan online en klassikale cursussen voor de alle rechtsgebieden. Spreekt een online cursus jou niet zo aan? Kom dan gerust naar één van onze klassikale trainingen waar je kunt discussiëren en sparren met beroepsgenoten over de laatste ontwikkelingen en actualiteiten binnen jouw vakgebied. Van Den Haag tot Utrecht en van Amsterdam tot Rotterdam, we organiseren de klassikale cursussen op diverse centraal gelegen locaties. Wil je dat wij naar jou komen? Geen probleem en informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een cursus of training bij jou op kantoor. Naast in company trainingen en online of klassikale cursussen, kun je bij MR. in opleidingen ook een live webinar volgen of op een later moment terugkijken. Dit is een efficiënte manier om jouw PO-punten te behalen!

Meer online cursussen volgen?

Naast onze online cursus ambtenarenrecht, bieden wij nog veel meer cursussen aan voor verschillende rechtsgebieden. Heb je daarom meerdere cursussen gezien die jou interessant lijken? Door het afsluiten van een abonnement bij MR. in opleidingen heb je toegang tot ons volledige online aanbod en deze kun jij deze bekijken waar en wanneer jij wilt! Wij veranderen ons assortiment aan cursussen geregeld, zodat deze altijd actueel is en aansluit bij de laatste ontwikkelingen. Het online abonnement van MR. in opleidingen is daarom een snelle én betaalbare manier om jouw PO-punten te behalen. Voor € 750,- maak jij 12 maanden lang gebruik van ons diverse online aanbod.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat jouw ‘ideale’ cursus ambtenarenrecht niet tussen ons aanbod en zoek jij een cursus ambtenarenrecht die wij momenteel niet aanbieden? Misschien wil je je wel verder verdiepen binnen jouw rechtsgebied en zou je daar graag meer kennis over vergaren. Neem dan gerust contact met ons op, want je zult vast niet de enige zijn in die zoektocht. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan ambtenarenrecht cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!