De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus ICT-recht

MR. in opleidingen verzorgt traditioneel veel juridische cursussen. Met onze cursussen blijf je op de hoogte van de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van ICT-recht en behaal je je PO-punten.

0 cursussen

Filters: ICT-recht
Er zijn geen cursussen voor gevonden met uw filters of zoekopdracht wis filters

Cursus ICT-recht

Bij MR. in opleidingen kun je terecht voor het volgen van een van onze vele cursussen, wij bieden zowel klassikale als online cursussen aan in meerdere rechtsgebieden. Helaas bieden wij op dit moment nog geen cursus ICT-recht aan. Heb je hier wel interesse in? Dan horen wij dat uiteraard graag!

Wat is het ICT-recht?

Het ICT-recht is officieel geen eigen rechtsgebied, maar is een verzamelnaam voor diverse rechtsgebieden waarbij het ICT-recht gerelateerd is. ICT is een erg breed begrip en komt in veel verschillende rechtsgebieden voor. Door digitalisering spreekt het ICT-recht steeds vaker een grotere rol en zijn er continu ontwikkelingen en nieuwe wetgeving rondom het ICT-recht. Het ICT-recht bevat verschillende onderwerpen die vaak samenhangen of raakvlakken hebben met de onderwerpen: softwarerecht, internetrecht, cloud computingrecht, IE-recht, privacyrecht, ICT-contracten, strafrecht, verbintenissenrecht, contractenrecht, telecommunicatierecht,

Behaal jouw PO punten

Als advocaat is het noodzakelijk dat je kennis actueel blijft op het gebied van het ICT-recht, maar hiernaast moet je ook nog bij een officiële onderwijsinstelling je PO-punten behalen. De NOvA heeft MR. in opleidingen erkend als officiële aanbieder van beroepsopleidingen voor advocaten. Door ons ruime aanbod juridische cursussen haal je tijdig al je opleidingspunten. Om het nog makkelijker voor je te maken, bieden wij een abonnement aan waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot alle online cursussen, zoals videotutorials en webinars. Het abonnement omvat alle online cursussen binnen alle rechtsgebieden. Je PO-punten behaal je dus op een gemakkelijke manier, gewoon achter je eigen pc.

Juridische cursussen, online en klassikaal

In de corona-maanden hebben webinars, tutorials en andere online cursussen hun nut wel bewezen, maar MR. in opleidingen was al daarvoor online één van de allerbesten. We bieden een scala aan juridische cursussen, voor juridische professionals. Als advocaat, jurist, beleidsmedewerker, vergunningen of werknemer binnen een ander juridisch beroep heb je altijd toegang tot ons online-aanbod. Een goede, snelle én betaalbare manier om up-to-date te blijven omtrent alle belangrijke ontwikkelingen binnen elk rechtsgebied.

 Gelukkig mogen we ook weer bij elkaar komen, want klassikale cursussen hebben veel charme. Je ontmoet vakgenoten en kunt met de docent in discussie betreft alle ontwikkelingen en actualiteiten binnen een bepaald rechtsgebied. MR. in opleidingen verzorgt klassikale juridische cursussen in diverse plaatsen, zoals Arnhem, Amsterdam (Schiphol), Eindhoven en in de directe omgeving van Rotterdam en Utrecht. Ook komen we graag naar je toe voor een kantoorcursus. Bekijk ons ruime aanbod en neem contact op voor de mogelijkheden van een incompany cursus of training.

Onbeperkt toegang tot alle juridische cursussen

Wil je graag meerdere online cursussen volgen? Met ons abonnement heb je toegang tot alle online juridische cursussen die worden aangeboden. Je hebt onbeperkt toegang tot alle online cursussen binnen elk rechtsgebied en kunt ze bekijken waar en wanneer jij wilt. De online cursussen zijn op elk device te volgen, zowel mobiel als op desktop. Ideaal toch? Ons aanbod online cursussen wordt continu geactualiseerd en het aanbod wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe cursussen. Het abonnement is dus een snelle, gemakkelijke en efficiënte manier om op de hoogte te blijven en om ook nog eens al je PO-punten te behalen. Daarnaast is het ook nog betaalbaar, want voor 12 maanden toegang tot het gehele online cursusaanbod betaal je slechts €750,-.

Heb je speciale wensen of tips?

Wil je graag een cursus ICT-recht volgen? Of wil je meer punten behalen binnen een bepaald rechtsgebied? Neem gerust contact met ons op, want je bent vast niet de enige met deze wens. Hiernaast willen we graag ons assortiment uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!